Που να πάω - Τι να δω - Τι να γευτώ (Εντός Ν. Ξάνθης).

       Γνωρίστε την παλιά πόλη της Ξάνθης μέσα από τη διαδρομή που σας προτείνουμε και θα ευχαριστηθείτε ένα τρίωρο περπάτημα μέσα στα σοκάκια και τα κύρια σημεία εδιαφέροντος της "Αρχόντισσας της Θράκης".

       Σχεδιάζετε να περάσετε μια όμορφη μέρα στη περιοχή των πομακοχωρίων Ξάνθης με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας? Θέλετε να πάτε για πεζοπορία, μετά να κάνετε μπάνιο στα λουτρά, να πιείτε το καφεδάκι σας στις Κάτω Θέρμες, όμως δε ξέρετε που θα πάτε για φαγητό? Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε... η ταβέρνα του Τζεμήλ και της Μουσγιέν στην Κοτάνη θα σας κάνουν να ζήσετε ένα υπέροχο "κλείσιμο" ημέρας και σε συνδυασμό με τις άλλες δραστηριότητες θα την θυμάστε για πολύ καιρό.

Αν ψάχνετε για φαγητό μαγειρεμένο με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο μία είναι η πρόταση: Παραδοασιακό εστιατόριο "Αμαδρυάδες" στην Σμίνθη Ξάνθης.

       Τα λουτρά βρίσκονται σε μια καταπράσινη κοιλάδα της οροσειράς της Ροδόπης (πολύ κοντά στις Κάτω Θέρμες), δίπλα στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Εδώ σας παρουσιάζουμε τις κοινοτικές εγκαταστάσεις μια που είναι πιο εύκολο να έρθετε μόνο για μπάνιο και να μη χρειαστεί να νοικιάσετε κάποιο δωμάτιο για να κάνετε το μπάνιο σας. Συνδυάστε την ημέρα σας και με άλλες δραστηριότητες για να σας μείνει στο μυαλό σας σαν εκδρομή και να την θυμάστε ως μια αξέχαστη εμπειρία.

logo-inverted.png
© 2014 - 2019, Πνευματικά δικαιώματα: Πορφυλλίδου Ιωάννα - Γεωργιάδης Βασίλης Developed by OpenWare
6987 093 730       info@leivaditis.gr

Offcanvas Menu greek