

Μια πραγματικά πανέμορφη διαδρομή και απαιτητική ημερήσια απόδραση θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026 όσοι τυχεροί δηλώσετε συμμετοχή σε αυτή τη δράση που σας προσφέρει το γραφείο μας “Δράση & Ενέργεια: Νέστος Ροδόπη Θράκη”. Θα ανέβουμε στην κορυφή Βίχρεν την 3η ψηλότερη των βαλκανίων με υψόμετρο 2.914 μ. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε ξεκινάει από το ομώνυμο καταφύγιο λίγο πιο πάνω από την πόλη του Μπάνσκο. Στη συνέχεια αφού επιστρέψουμε από την κορυφή και μας το επιτρέπει ο καιρός θα κάνουμε μπάνιο στα ζεστά νερά του Dobrinishte και θα επιστρέψουμε στα σπίτια μας.
Η πεζοπορική διαδρομή μέχρι την κορυφή είναι 8 χιλιόμετρα με 1.123 μέτρα υψομετρικά και 1.325 μέτρα κατηφόρας. Από την κορυφή θα κάνουμε έναν μικρό κύκλο επιστρέφοντας από τα λεγόμενα “Καζάνια” μια διαδρομή ασφαλισμένη με αλυσίδες.
Λόγω του απαιτητικού προγράμματος θα αποφασίσουμε κατά τη διάρκεια της διαδρομής αν θα κάνουμε μπάνιο στα λουτρά στο Dobrinishte και αν θα φάμε σε κάποιο εστιατόριο στον δρόμο την ώρα που θα επιστρέφουμε!!!

Το πρόγραμμα αναλυτικά λοιπόν έχει ως εξής:
Όσοι είστε από γειτονικές πόλεις Καβάλα, Δράμα υπάρχει η δυνατότητα να σας πάρουμε από τις πόλεις σας και από χώρο που θα ορίσουμε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, μόλις 7. Το κόστος ανέρχεται στα 60,00€ / άτομο και περιλαμβάνει:
– Μεταφορά με το 9 θέσιο mini van της εταιρείας μας από και προς τον τόπο μόνιμης κατοικίας σας (καύσιμα και διόδια).
– Συνοδεία έμπειρων οδηγών.
– Χρήση υλικών όπως μπατόν (σε περίπτωση που δεν έχετε).
Προκαταβάλλεται όλο το ποσό και των 60,00€ στον λογαριασμό με ΙΒΑΝ GR87 0110 4350 0000 4350 1699 607 της Εθνικής Τράπεζας και δικαιούχο την εταιρία “Δράση και Ενέργεια Νέστος Ροδόπη Θράκη” βάζοντας ως αιτιολογία “Ανάβαση στο Βίχρεν” για να επικυρώσετε τη θέση σας στην ομάδα μας. Για να πραγματοποιηθεί το τριήμερο πρέπει να έχουμε συμμετοχές 7 ατόμων. Αφού προκαταβάλλεται τα χρήματα τηλεφωνήστε μας στο 6989 474844 (Πορφυλλίδου Ιωάννα – Γεωργιάδης Βασίλειος) για να μας επικυρώσετε και επισήμως τη συμμετοχή σας αλλά και για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία τυχόν έχετε.
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται:
Όσον αφορά το μεσημεριανό γεύμα καλό είναι να έχετε προμήθειες μαζί σας για να βγάλετε την ημέρα διότι όπως είδατε στο πρόγραμμα δε θα μας μείνει και πολύ χρόνος για φαγητό. Γι αυτό σας συμβουλεύουμε να φροντίσετε από το Σάββατο το βράδυ να ετοιμάσετε προμήθειες για να βγάλετε την ημέρα.

To Water Park στην πόλη του Dobrinishte.
Εσείς τι θα πρέπει να έχετε μαζί σας:
– Αδιάβροχο.
– Καπέλο.
– Γυαλιά Ηλίου και αντιλιακή.
– Νερό (1 μεγάλο μπουκάλι).
– Φλις, μπουφάν για τα μεγάλα υψόμετρα ή στην περίπτωση που πέσουμε σε άσχημο καιρό.
Αυτό ήταν λοιπόν. Το σχεδιάσαμε, το οργανώσαμε, το ανακοινώσαμε και σας περιμένουμε για μια αξέχαστη Κυριακή στη γειτονική χώρα της Βουλγαρίας.